Solgte heste

Team NorupMan solgte heste Luc og Clara_02

Susannes lille datter Clara Emilie på Luc, foråret 2016.

Team NorupMan solgte heste Luc og Clara_01

Clara Emilie og Luc træner, foråret 2016.

Luc

Da Susanne og Clara i sommeren 2016 flyttede til Risskov, valgte vi at skønne og bedårende Luc skulle videre til en ny rytter.
Det var en absolut tillidssag for Clara at sælge sin 3’er pony, og specielt når det drejer sig om så skøn og talentfuld en pony som Luc.

Vi har hele tiden vidst, at der var noget specielt i Luc og derfor var det også meget lykkeligt, at vi fik ham solgt til dygtige og ihærdige Isabell Mogensen.

Det har efterfølgende været en fornøjelse at følge ekvipagens rivende udvikling med et utal af sejre henover de sidste 1 1/2 år – fra deres første stævne til sejren i distriktsmesterskabet for kat. 3 ponyer i 2017 og til i marts 2018 at blive B-ekvipage med 67% i LA3.

Det største resultat er dog at Isabell og Luc i april 2018 kvalificerede sig til DM ved et stævne i Kolding. Her vandt de to LA3 klasser og blev nr. 3 i en LA4. Stort tillykke til Isabell og Luc, og vi følger spændte med på sidelinien.

Isabell’s mor, Britt Mogensen, har givet os følgende tilbagemelding om arbejdet med Luc:

“At få Luc ind i vores familie har været helt fantastisk. Han tilføjer hverdagen krydderi, både for os og vores andre heste. Hans fantastiske udstråling kombineret med hans frækhed, syntes vi alle er uimodståeligt.
Netop fordi Luc er fyldt med sprudlende energi og Isabell er meget rolig og tålmodig, er de det perfekte match.

Vores køb af Luc var en god oplevelse. Vi oplevede fuld ærlighed omkring Luc’s gode sider lige så vel som omkring de mindre gode sider. Det var tydeligt for os at mærke, at det var vigtigt for Susanne at Isabell og Luc passede sammen.

Luc er en pony med det ekstra gear og han syntes det er spændende at gå til ridning hver dag. Han iver for at få lov til at bruge sig selv, har været en stor hjælp i den daglige dressurtræning.

Bomridning, springning, turridninger og tulle rundt uden sadel, er også en del af deres træningsprogram. Luc er nem at arbejde med både i ridningen og i stalden. Det giver en dejlig alsidig pony, som både Isabell og vi alle elsker meget højt.”

Team NorupMan solgte heste Luc og Isabell Mogensen_01
Team NorupMan solgte heste Luc og Isabell Mogensen_02
Team NorupMan solgte heste Luc og Isabell Mogensen_03
Team NorupMan solgte heste Luc og Isabell Mogensen_05
Team NorupMan solgte heste Luc og Isabell Mogensen_04
Team NorupMan solgte heste Luc og Isabell Mogensen_07
Team NorupMan solgte heste Luc og Isabell Mogensen_06