Team NorupMan_Nyheder_Hannoveraner auktion Tyskland_01

Hannoveraner auktion i Tyskland

Den 15. juli 2018

I juli var Susanne igen på tur til Hannoveraner autionen i Verden, Tyskland.

I januar introducerede Morten Bennetsen, Susanne til auktionerne, men vi havde da blot en enkelt dag til at opleve auktionen.

Denne gang kom vi to dage inden auktionen for at prøve de heste vi havde udvalgt hjemmefra, og havde god tid til at opleve arrangementet, der er et eldorado af hesteoplevelser.
På det store udendørs rideanlæg bagved, blev bl.a. de tyske mesterskaber i dressur og spring for hannoveranere afholdt i de dage, krydret med junior- og youngrider-mesterskaber.

Susanne fik torsdag prøveredet en del auktionsheste. Også heste der ikke på forhånd var udvalgt, men som vi blev anbefalet af den tyske auktionskonsulent, ud fra hvad hestene havde vist i ridningen efter de første to uger.

En meget spændende tur, hvor vi fik en masse internationale kontakter.
Dog fik vi ingen hest med hjem denne gang, men til gengæld tog vi en stor portion inspiration med hjem fra de tyske testryttere, som vi fik snakket meget ridning med henover dagene samt blev en stor oplevelse rigere efter at have overværet auktionen.
Men uden vores tyske kontakt, Monica Ahlers, havde det ikke været det samme. Monica er fast inventar i Verden, og har avlet heste under forbundet i en årrække. Hold da op, hvor kan man lære meget af hende…

Team NorupMan_Nyheder_Hannoveraner auktion Tyskland_02
Team NorupMan_Nyheder_Hannoveraner auktion Tyskland_03
Team NorupMan_Nyheder_Hannoveraner auktion Tyskland_04