Finckenstein TSF_04

Promovering af Finckenstein TSF

Den 29. marts 2020

Team NorupMan A/S har i denne sæson indledt et tæt samarbejde med tidligere landsholdsrytter Rikke Svane, som træner i vores team.

Rikke har allerede nu givet uddannelsen af vores heste et kæmpe boost, og hendes prioritering af uddannelse på hestens præmisser ligger helt i tråd med Team NorupMans koncept med at uddanne vores heste til at være topridelige.

Rikkes legendariske hingst Finckenstein TSF, står med sine resultater og lange karriere for os netop for den kvalitet i ridelighed, temperament, talent og langtidsholdbarhed, som vi i Team NorupMan vægter så højt.

Derfor har vi indledt et samarbejde med Rikke omkring viderebringelse af hingstens gener, og det vil nu igen i 2020 være muligt at benytte frostsæd fra hingsten.

Vi håber, at mange af jer avlere vil se chancen for at benytte en hingst, der i den grad har vist sit værd i sporten over en årrække og hvis kvalitet aldrig går af mode.

Er I interesserede i at høre mere, klik da videre til Finckensteins egen hjemmeside finckenstein.dk eller hansenhof-zucht-sport.de eller kontakt enten Rikke Svane på tlf. +45 5385 2601 eller Team NorupMan på tlf. +45 4038 6449 eller til Susanne Man på mail: sanne@teamnm.dk

Finckenstein TSF_02
Finckenstein TSF_03
Finckenstein TSF_01